Potrzebowałem wyjąć na chwilę schowek pasażera. Odłączyłem oba kable (do lampki i do wyłącznika poduszki). Teraz mam błąd poduszki. Podejrzewam, że trzeba VAGiem go skasować. Mam rację ? Czy ktoś w okolicach Gliwic mógłby pomóc mi za piwko ??
Cześć,
Nie wiem jak w OII ale w OI miałem dokładnie tak samo (odpiąłem poduchę a później przekręciłem kluczyk w stacyjce), skasowanie błędów (01228, 00589) pomogło. Przy czym nie robiłem to VAG-COM bo wiem że przy pewnym modelu sterownika poduszek można sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc - podjechałem do znajomego warsztatu i tam mi skasowali błędy.
Tylko czy ktoś za piwko w okolicach Gliwic pomoże ?? inaczej będę musiał w ASO zabulić - a tak właściwie to ile to teraz kosztuje ? Myślę, że nie zrobią w ramach gwarancji jeśli sam pół deski rozebrałem ...
Nie będziesz musiał.
Możesz jechać do jakiegoś elektryka/ mechanika lub też niektóre stacje diagnostyczne mają mozliwość podłączenia do kompa.
W moim rejonie cena waha sie od 50 do 80zł
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ? http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Komentarz